www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD-opname Kamal Kharmach

Op 9 maart worden er in de Arenbergschouwburg in Antwerpen DVD-opnames gemaakt van ‘De schaamte voorbij’, de eerste avondvullende voorstelling van Kamal Kharmach. Er zijn nog kaarten beschikbaar.
www.arenbergschouwburg.be

“Met amper één jaar ervaring als stand-upper charmeerde Kamal Kharmach jury en publiek tot in de finale van Humo’s Comedy Cup 2014. Nu staat hij in zijn eerste avondshow scherper dan ooit. Letterlijk, want hij is zomaar eventjes 120 kilo lichter, maar ook figuurlijk, omdat hij vastbesloten is zijn materiaal van een snedig randje te voorzien. De jonge comedian is op vele vlakken de schaamte voorbij, maar diep vanbinnen vindt hij zichzelf nog altijd datzelfde onzekere dikkerdje. Voor het grote publiek en zelfs voor vrienden en familie lijkt hij misschien zijn schaamte verloren, maar zelf kan hij het soms allemaal niet goed volgen. Want hoe kan je een succesvolle BV spelen als je ouders je toch liever zagen lesgeven? Kamals onzekerheid en perfectionisme zijn in onze huidige samenleving zeker geen cadeau, maar laat dat nu net een uitstekende voedingsbodem zijn voor een voorstelling van de bovenste plank.”

Categorie: DVD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...