www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jimeoin naar Nederland en België

De Ierse comedian Jimeoin (inmiddels met Australië als thuisbasis) komt volgend jaar naar Nederland en België: op 24 februari staat hij in het Zuiderpershuis in Antwerpen en op 25 februari in Boom Chicago Amsterdam en dit met zijn nieuwe show ‘Result!’.

Jimeoin staat bekend om zijn geestige persoonlijkheid en wordt internationaal geprezen als een van de meesters van live comedy. Hij begon zijn comedycarrière in 1990 en heeft sindsdien al heel wat tours en televisieoptredens op zijn naam staan. Zijn briljante en hilarische stand-up maakt Jimeoin de onbetwiste award-winnende ster van tv-shows zoals ‘Live At The Apollo’, ‘Sunday Night At The Palladium’, ‘John Bishop Show’, ‘CH4’s O2 Comedy Gala’ en de ‘Royal Variety Performance’.

De ticketverkoop is inmiddels van start gegaan.
Tickets Nederland
Tickets België

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...