nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedian Omid Djalili komt naar België

Stand-up comedian en acteur Omid Djalili komt naar België voor twee optredens: op 3 mei staat hij in het Zuiderpershuis in Antwerpen en op 4 mei in Theâtre Le 140 in Schaarbreek, Brussel, met zijn voorstelling ‘Schmuck for a night’.

In de show “Schmuck For A Night” bekijkt Djalili de wereld om zich heen op zijn eigen manier. Over de show zegt hij: ‘I’ll be so current sometimes audiences won’t laugh until they get home and turn on the TV.’” Je kunt Djalili ook kennen als filmacteur in films als Gladiator, The Mummy, The World Is Not Enough en Spy Game.

De kaartverkoop is gestart.
Tickets Zuiderpershuis
Tickets Le 140

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...