www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

En wel hierom: Martin de Vries over Van Kooten en De Bie

Onder de titel ‘En wel hierom’ brengt Cultureel Podium De Mess in Naarden Van Kooten en De Bie terug op het scherm. Woensdag 28 maart gaat Cees Labeur in gesprek met Martin de Vries, nu media-ondernemer maar toen de creatieve editor van het duo. Hij was verantwoordelijk voor de montage van hun programma’s, waaronder ‘Keek op de Week’ en is ook nu nog betrokken bij diverse projecten van de heren.

Verwacht een avond met een bonte aaneenschakeling van oude en ook nooit eerder vertoonde scènes van Van Kooten en Bie op basis van een interview dat een bijzonder kijkje achter de schermen oplevert. En ongetwijfeld ontlokt Labeur aan De Vries de nodige anekdotes uit de jaren van intensieve samenwerking met het duo Kees en Wim.

Meer info:
demess.avayo.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.