nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Jeroen van Merwijk, Erik Brey, Willem Wilmink

Op zondag 25 maart is er in de Hervormde kerk in Blokker een ‘Sermoen van Jeroen’: hierin houdt Jeroen van Merwijk op zijn geheel eigen wijze een hartversterkende preek. In deze preken behandelt hij een aantal onderwerpen waarvan hij denkt dat ze in onze tijd de moeite waard zijn. Van Merwijk zorgt ook voor de muzikale omlijsting, samen met het soul- en gospelkoor UpTight. Toegang is gratis, reservatie wordt aangeraden.
Meer info:
Sermoen van Jeroen

Op 20 April 2018 geeft Erik Brey een eenmalig solo-optreden in het Apollofirst Theater in Amsterdam. Hij zal daarin een liederlijk onderzoek doen naar “ontroering”. Wat is het? Wanneer werkt het, en wanneer niet? En vooral: hoe dicht liggen ontroering en humor bij elkaar?
Meer info:
www.theater.apollofirst.nl

Columniste Elsbeth Etty werkt aan een biografie over Willem Wilmink. Het boek is bijna klaar en er wordt nu naar een uitgever gezocht.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...