nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eindhovens Comedyfestival met meer dan 30 comedians

Op 12 en 13 mei brengt het Eindhovens Comedyfestival meer dan 30 comedians uit Nederland en Belgiƫ naar Pand P in Eindhoven. Met o.a. Leon van der Zanden, Steven Brunswijk, Marlon Kicken en Roel C. Verburg.

Zaterdag 12 mei wordt het publiek verdeelt in groepen met ieder een eigen kleur. Je mag tijdens het reserveren van de tickets zelf beslissen welke kleur je wilt. Na elke show rouleren de groepen zodat je uiteindelijk 2 talentshows, 1 dubbel-programma en 1 finaleshow met bekende professionals krijgt voorgeschoteld. Elke kleur krijgt in totaal 4 comedyshows te zien.

Zondag 13 mei zijn alle shows in de grote zaal, met 3 comedyshows in totaal.
www.pand-p.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.