www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Andermans Veren, Guido Weijers, Jasper van Kuijk, Kamal Kharmach, Diederik van Vleuten, Alex Agnew, Lou Bandy

Andermans Veren met Kick van der Veer.
18 mrt 2018

Guido Weijers bij Vroege Vogels.
18 mrt 2018

Jasper van Kuijk in het mediaforum van het radioprogramma Spraakmakers. Een filmpje met dreigende muziek, bloedrode letters en een druipende lijn en teksten als: ‘Islam is dodelijk’, ‘ Islam is slavernij’ en ‘ Islam is terreur’. Youtube vond het te heftig, dus het is niet meer terug te kijken, maar het filmpje was gisteravond rond etenstijd te zien op de NPO.
16 mrt 2018

Guido Weijers in de podcast ‘Het groene hart van’ van Happinez en Growthinkers. Een gesprek over de zoektocht naar een duurzame lifestyle.
16 mrt 2018

Kamal Kharmach bij De Bende van Annemie.
16 mrt 2018

Diederik van Vleuten te gast bij Kunststof radio.
15 mrt 2018

Fokcast met Alex Agnew.
14 mrt 2018

Lou Bandy (1890-1959) was één van de grootste Nederlandse artiesten uit het interbellum. De humorist deed er jaren over om aan de top te komen en was vastbesloten daar te blijven. Hij ging net zo lang door totdat het publiek was uitgelachen – ten koste van zijn collega’s, die zijn vakmanschap roemden maar hem als mens niet mochten. In Radio Doc een portret van een man die even geliefd was als gehaat, op reis naar het hoogtepunt van roem en weer terug, door radiomaker René van Es.
11 mrt 2018

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.