nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Utrecht International Comedy Festival 2018

Op 6 en 7 april neemt het Utrecht International Comedy Festival weer bezit van de bovenste verdieping van het Utrechtse TivoliVredenburg. Op deze dagen zijn er in acht zalen optredens van nationale en internationale comedians. De kaartverkoop is in volle gang!
www.utrechtinternationalcomedyfestival.nl

Hieronder de line-up zoals die tot nu toe bekend is:

Line-up dag 1: Daisy Earl (UK), Dana Alexander (CAN), Vincent Bijlo (voor het eerst in het Engels), Naomi Cooper (UK), Arie Koomen, Harry Glotzbach, Eshaan Akbar (UK), Alasdair Beckett-King (UK), Denim World Tour (UK), Leon van der Zanden, Wouter Monden, Huge Davies (UK), Andy Field (UK), Dian Liesker, Jeroen Leenders, José Schuringa, Gerrie Smits, Jeffrey Spalburg, Al Lubel (US), Rahul Kohli (UK), Sarah Mann (UK), Paul Currie (IRL), Adam Bloom (UK), Kate Lucas (UK), De Komijnen, Soula Notos, Marc van Gestel, Sander van Putten, Jannick Hamberg en Khadija Sabriye.

Line-up dag 2: Daisy Earl (UK)n Bob MacLaren (NZ), Dana Alexander (CAN), Vincent Bijlo, Naomi Cooper(UK), Arie Koomen, Eshaan Akbar (UK), Alasdair Beckett-King (UK), Denim World Tour (UK), Maartje en Kine, Wouter Monden, Huge Davies (UK), Andy Field (UK), Dian Liesker, Jeroen Leenders (BE), Kristel Zweers, Max van den Burg, Al Lubel (US), Rahul Kohli (UK), Sarah Mann (UK), Paul Currie (IRL), Adam Bloom (UK), Kate Lucas (UK), De Komijnen, Emiel van der Logt, Kim Schuddeboom, Tobi Kooiman, Soula Notos, Stefan Hendrikx, Marc van Gestel, Sander van Putten, Jannick Hamberg en Khadija Sabriye.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...