www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Billy

Vanavond om 20.25 uur op NPO3: Billy, onder regie van Theo Maassen.

Theo Maassen maakt met ‘Billy’ zijn regiedebuut. In deze komedie komen de beroemde buikspreker Gerard de Groot en zijn populaire pop Billy in een diepe relatiecrisis terecht wanneer Gerard verliefd wordt op zijn zorgzame nieuwe buurvrouw, de verpleegkundige Merel, en Billy op de supersexy voetbalvrouw Belinda de Chatinier. In de cast is een stoet cabaretiers en comedians te zien, zoals Christine de Boer (van Yentl en De Boer), Ruben van der Meer, Thomas van Luyn, Cindy Pieterse, Kees van Amstel, Thomas van Luyn, Paul de Leeuw, Kim van Zeben, Brigitte Kaandorp en Bert Visscher. Het scenario schreef Maassen samen met comedian Sander van Opzeeland.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.