nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Buma Kleinkunst Matchmaking

In samenwerking met Buma Cultuur organiseert het Amsterdams Kleinkunst Festival voorafgaand aan de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs het evenement Buma Kleinkunst Matchmaking. Tijdens 10 minuten sessies in Theater Bellevue krijg je de kans één op één te praten met mensen uit het vak. Aansluitend bezoek je (mits er voldoende capaciteit is) de uitreiking van de Annie M.G. Schmidtprijs. Geef je drie voorkeuren aan en schrijf je in! De Buma Kleinkunst Matchmaking is gratis toegankelijk.

Met medewerking van Jan Boerstoel, Frank Heijman, Dorine Wiersma, Johan Hoogeboom, Steven Peters, Hijlco Span, Frits Spits, Jan Sprengers, Hans Stekelenburg en Frans de Vries

Voor meer info:
www.amsterdamskleinkunstfestival.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.