www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Extra voorstellingen Freek doet Neerlands Hoop in Nederland en België

We schreven al eerder dat Freek de Jonge na het succes van de presentatie van de oeuvrebox van Neerlands Hoop in Theater Carré hier extra voorstellingen zal brengen op 2 en 3 juni. Beide voorstellingen in Carré zijn ondertussen zo goed als uitverkocht.

Daarom voegt de Jonge nog zes extra voorstellingen toe en dit in zowel Nederland als België. Freek doet Neerlands Hoop is te zien in de Oosterpoort Groningen (8 mei), Oude Luxor Theater Rotterdam (13 mei), Parktheater Eindhoven (23 mei) en in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag (28 mei).

In België speelt hij in de Arenbergschouwburg in Antwerpen (22 mei) en CC Westrand in Dilbeek (31 mei).

In Freek doet Neerlands Hoop neemt Freek de Jonge het publiek opnieuw mee terug naar zijn Neerlands Hoop tijd. Samen met zijn band brengt hij de mooiste liedjes en bekendste sketches ten gehore. De begeleidingsband bestaat uit Reyer Zwart (bas en muzikale leiding), Maurits Fondse (piano), Jan van Bijnen (gitaar) en Rowin Tettero (slagwerk).

De kaartverkoop is begonnen via de websites van de desbetreffende theaters.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...