nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul van Vliet Award 2018, Peter Heerschop, Theater Instituut Nederland, Narsingh, Frank Van Erum

De Liedjesfabriek heeft de Paul van Vliet Award 2018 gewonnen. De Liedjesfabriek uit Nijmegen gebruikt de kracht van muziek om zieke kinderen van 6 tot 16 jaar een steuntje in de rug te bieden. Muzikanten komen langs in kinderziekenhuizen, vakantieverblijven voor ernstig zieke kinderen en bij kinderen thuis. Samen met de kinderen maken zij met hun mobiele studio’s een lied en/of videoclip. De Award is een initiatief van UNICEF Nederland en de Efteling, bestaat uit een geldprijs van 10.000 euro en een beeld van kunstenaar Loek Bos.
meer info

SVV Scheveningen organiseert veilingavond met Peter Heerschop. De opbrengst gaat naar de ALS Stichting.
meer info

Het ensemble Frommermann bezocht als research voor hun nieuwe voorstelling ‘Magazijn Hollandia’ het archief van het voormalig Theater Instituut Nederland en vonden daar onder andere partituren van Harry Bannink en spiekbrieven van Ramses Shaffy.

De Surinaams-Nederlandse cabaretier en presentator Narsingh Balwantsingh is gekozen als raadslid voor de Partij van de Arbeid (PvdA) in Rotterdam.
meer info

De Vlaamse acteur Frank Van Erum, in Nederland bekend als helft van het cabaretduo Gino Sancti, gaat de politiek in. In oktober doet hij met Open Vld Hamme mee aan de gemeenteraadsverkiezingen.
meer info

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.
Mastodon