nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Claudia de Breij, Katinka Polderman, Kamal Kharmach, Nekka-Nacht

Claudia de Breij brengt een nieuwe single uit: het lied ‘Deze Armen’ is afkomstig uit de musical Soof.

Katinka Polderman heeft weer een nieuw Snapje? geschreven, ‘Stroomkring’ is ingezongen door De Likt. Met een Snapje? wordt in een videoclip van 2 minuten een basisprincipe uitgelegd of basisregel aangeleerd.

Kamal Kharmach breidt zijn donutimperium verder uit: afgelopen week werd een nieuwe Donuttello geopend in Beveren (BE) en volgende week komt er nog eentje bij in een shoppingcenter in Gent. Kharmach heeft al drie donutzaken in Antwerpen: op de Oude Koornmarkt, in de markthal Mercado en in het shoppingcenter Grand Bazar.

Wegens tegenvallende ticketverkoop wordt de Nekka-Nacht van 20 april in de Roma in Antwerpen geschrapt. Die van 21 april gaat wel door. Op de Nekka Nacht staat het betere Nederlandse lied in het middelpunt. O.a. Kommil Foo treedt er dit jaar op.
Eerdere berichtgeving:
Kommil Foo op 25ste Nekka-Nacht

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...