www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Geert Hoste spreker op ‘State of the European Union’

Geert Hoste zal op 9 mei spreker zijn op de dertiende editie van de State of the European Union in Brugge (BE).

De State of the Union is de jaarlijkse toespraak van de president van de Verenigde Staten van Amerika tot de leden van het Amerikaanse Congres waarin hij de staat van het land overschouwt en zijn plannen en politieke doelstellingen voor het volgende jaar bekendmaakt.

Europahuis Ryckevelde liet zich hierdoor inspireren en organiseerde een eigen ‘State of the European Union’ en richt deze al enkele jaren in en dit in samenwerking met het Vlaams-Europees Verbindingsagentschap, het Vlaams Parlement (vorige edities) en sinds dit jaar ook met de Provincie West-Vlaanderen. Met dit jaarlijkse evenement proberen ze in Vlaanderen de ‘Dag van Europa’ in de kijker te zetten.

Ieder jaar wordt er een vooraanstaand spreker uitgenodigd om vanuit zijn of haar perspectief luidop na te denken over Europa en onze gezamenlijke toekomst. Dit jaar zal Geert Hoste deze State of the European Union uitspreken. Zijn State heeft als titel ‘Mensenrechten en Europa: belachelijk, belangrijk of Belgisch?’.

Meer info:
www.europahuis.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...