www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Afgelasting De Reünisten Leids Cabaret Festival

Na twee opvoeringen van De Reünisten in de Leidse Schouwburg zijn de resterende twee geannuleerd. In het kader van het 40-jarig jubileum was het idee om de finalisten van enkele edities nogmaals bij elkaar te brengen.

Tegen het Leidsch Dagblad zegt festivaldirecteur: “Het echte reüniegevoel ontbreekt. (..) We dachten dat de achterban zich verkneukelde bij het vooruitzicht een roemruchte finale nog eens mee te maken.” Maar in de praktijk bleken rond de 8 van de 250-300 bezoekers de desbetreffende finale te hebben gezien.

De geannuleerde voorstellingen zijn:
– 29 april de finale van 2010 met Jeroen Leenders, Emilio Guzman en Bart Cannaerts.
– 21 mei de finale van 2002 met Wim Helsen, Renee van Bavel en Javier Guzman.

Categorie: Afgelasting | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.