www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ruben van der Meer, Tijl Beckand, William Boeva, Han Coucke, Erhan Demirci, Radio Bergeijk

Ruben van der Meer gaat meedoen aan het nieuwe kookprogramma Superstar Chef meedoen. Hierin gaan BN’ers met een bekende chefkok gaan koken. Presentator is Tijl Beckand. Superstar Chef wordt vanaf vanaf 24 april op RTL4 uitgezonden.

William Boeva, Han Coucke en Erhan Demirci doen een kleine cameo in de Spaans-Mexicaans-Belgische horrorfilm ‘El año de la plaga’ getoond, of ‘The Year of the Plague’, die onlangs in Mexico in première ging. De scenes met hen werden opgenomen in Gent. De film gaat over een nerd die al zijn belevenissen vergelijkt met de films die hij heeft gezien.

Radio Bergeijk is een eigen Youtube-kanaal gestart. Hierop gaan Peer van Eersel en Toon Spoorenberg (aka George van Houts en Pieter Bouwman) op regelmatige basis fragmenten uit het rijke radio-archief op plaatsen.
Youtube-kanaal

Eerdere uitzendingen van Radio Bergeijk zijn overigens nog te vinden via iTunes.
Radio Bergeijk podcast

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...