nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Parade met o.a. Kiki Schippers, Wart Kamps en Paul Haenen

Deze zomer vindt De Parade weer plaats en dit op vier locaties. Er worden ruim 100 theater-, dans- , mime- en muziekvoorstellingen gespeeld, het merendeel speciaal voor De Parade gemaakt.

Het rondreizende theaterfestival start haar tournee op het Museumpark in Rotterdam (29 juni t.e.m. 8 juli) en reist dan via het Westbroekpark in Den Haag (13 t.e.m. 22 juli) door naar het Moreelsepark in Utrecht (27 juli t.e.m. 12 augustus) en sluit traditiegetrouw af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam (17 t.e.m. 2 september).

Je kan o.a. gaan kijken naar Kiki Schippers, Jules Deelder & Boris van der Lek, Paul Haenen, Rob & Emiel en De Wereldband. En Wart Kamps maakt samen met Stephanie Louwrier en Lowie van Oers een voorstelling over The Carpenters.

Meer info:
www.deparade.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...