nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Arjen Lubach, Jochem Myjer, Steven Brunswijk

Met zijn filmpje ‘Netherlands second’ is Zondag met Lubach met Arjen Lubach genomineerd voor een Webby Award in de categorie Viral Video. De Webby’s zijn de Oscars voor de digitale wereld. Deze worden op 14 mei in New York uitgereikt. ‘Netherlands second’ werd inmiddels meer dan 26 miljoen keer bekeken op YouTube.
Stemmen kan hier

Nadat eerder ‘De Gorgels” van Jochem Myjer naar het Duits werd vertaald, is nu ook ‘De Wereld van de Gorgels’ in het Duits verschenen. ‘Die Welt der Gorgel’ werd, net zoals ‘Die Gorgel’, uitgebracht door uitgeverij Freies Geistesleben. Myjer werkt momenteel trouwens aan een nieuw boek over de Gorgels.
www.geistesleben.de

Steven Brunswijk zou op 16 juni in het Willem II stadion in Tilburg ‘Braboneger and Friends’ organiseren, een avond met alleen maar Brabantse artiesten en cabaretiers. Brunswijk heeft dit optreden afgezegd omdat hij een tv-aanbieding gekregen heeft. Gekochte kaarten worden terugbetaald.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...