nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Delft Fringe – met ook veel cabaret en comedy

Delft is van 31 mei tot met 10 juni het toneel van de achtste editie van Delft Fringe. Verspreid over 11 dagen vinden er vele voorstellingen plaats op verschillende locaties in de binnenstad van Delft.

Onder de ruim 50 artiesten ook cabaretiers, kleinkunstenaars en comedians die hun voorstelling spelen op onverwachte plekken, zoals kerken, huiskamers, winkels en restaurants. Je kan dit jaar gaan kijken naar o.a. De Rode Horde, Rake Klappen, Sanne Schuhmacher en De Gestampte Meisjes.

Meer info:
www.delftfringefestival.nl

Delft Fringe is een theaterfestival dat bestaat sinds 2011 en is geïnspireerd op het Fringe festival in Edinburgh.

Categorie: Festivals | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...