www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Annie M.G. Schmidt, Jacques Vermeire, Bart Cannaerts

Ter ere van de verjaardag van Annie M.G. Schmidt programmeren verschillende Nederlandse bioscopen, zoals Pathé, het Ketelhuis Amsterdam en Rialto, in het weekend van 20 mei opnieuw MG-films, zoals Pluk van de Petteflet, Abeltje en Ja Zuster Nee Zuster. Meer info komt te staan op de websites van de filmzalen.

De Vlaamse komiek Jacques Vermeire gaat meedoen aan ‘2 Sterrenrestaurant’, waarin vier duo’s van Bekende Vlamingen een pop-up restaurant openen onder het toeziend oog van Sergio Herman. Vermeire vormt een duo met acteur Herman Verbruggen, bekend van zijn rol in FC De Kampioenen. ‘2 Sterrenrestaurant’ zal in het voorjaar op de Vlaamse commerciële zender VTM te zien zijn.

Comedian Bart Cannaerts maakte voor de oplettende kijker zijn opwachting bij het programma Sports Late Night.

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...