nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Bert Gabriëls, Christophe Stienlet, De rechtvaardige rechters, Geert Hoste

Bert Gabriëls en Christophe Stienlet gaan het Sociaal Huis in Mechelen promoten. Hier kan iedere Mechelaar terecht met kleine of grote vragen rond welzijn en gezondheid. 27 organisaties, zowel eigen stadsdiensten als verschillende externe partners, hebben er een vaste stek of een vast spreekuur. Gabriëls en Stienlet hebben hiervoor drie ludieke filmpjes gemaakt.
www.youtube.com

Op 25 april worden er opnieuw enkele opnames van het satirische radio-programma De rechtvaardige rechters gemaakt. Hierin leverde presentator, oftewel de opperrechter, Jo Van Damme samen met een panel van drie ‘rechters’ commentaar op de actualiteit. De opnames vinden plaats in het Radiohuis in Gent. Toegang is gratis, maar reservatie is noodzakelijk. De panelleden zijn Urbanus, Jelle De Beule, Saartje Vandendriessche en Herman Verbruggen.
Meer info:
www.radio2.be

Rode Kruis Vlaanderen is weer gestart met zijn jaarlijkse stickeractie. Dit jaar staat stripfiguur Robbedoes centraal. Ook verschillende Bekende Vlamingen, waaronder Geert Hoste, krijgen een gepersonaliseerde sticker en zullen, samen met Robbedoes, op één van de stickers van de actie 2018 staan.

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...