nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Marcel Verreck

Afgelopen maand verscheen het nieuwe boek van Marcel Verreck, nl. de thriller ‘Moordrivier’.

“Zondag 2 juli 2017. Inspecteur Martin Taal en zijn collega’s Charlotte, Teun en Patrick maken zich op voor hun personeelsuitje: een honderdvijfentwintig kilometer lange wielertocht langs de mooiste rivier van Nederland. Wind in de rug, maar het eeuwige landschap wordt getekend door een aantal onheilspellende IJsselkunst-sculpturen. Dan zorgt ook de IJssel zelf voor een gruwelijke verrassing. Werk aan de winkel voor de Deventer speurders.”

‘Moordrivier’ is verschenen bij ArtNik Uitgaven en is het nieuwe deel in de serie De zeven Deventer moordzaken. De eerste vier delen zijn geschreven door Almar Otten, de volgende delen zijn van de hand van Marcel Verreck.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...