nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Riza Tisserand

Riza Tisserand sluit zich aan bij TVB Theater. Komend seizoen zal hij zijn voorstelling ‘Bekeerling’ naar het theater brengen, waarin hij op zoek gaat naar de vrijheid om te zijn wie hij wil zijn, tussen verschillende werelden die allemaal hun eigen visie proberen op te leggen aan hem als moslim.

Zaterdag 28 april neemt hij na 12 jaar radio maken bij FunX afscheid van het programma ‘Weekend Wax’. In die twaalf jaar ontwikkelde hij zich als talentscout en schoof menig muzikaal talent in het programma aan voordat ze bekend werden, waaronder Hardwell, Naaz, Jebroer, Mr. Polska, Ronnie Flex, Lil Kleine, Broederliefde, Afrojack e.a.. Het leverde Riza een extra programma op: FunX Talent, waarvoor hij nog meer talent mocht scouten voor de jongerenzender. Voor BNNVARA blijft hij op NPOradio 1 het programma ‘Riza’ presenteren.

Naast zijn radiowerk is hij al jaren actief als comedian, ondermeer voor Comedy Explosion. Daarnaast maakte hij een korte tour als ‘Psychovriendje’, gebaseerd op het gelijknamige twitter-account. Bij het tv-publiek is hij bekend van zijn oneliners in het programma Padoem Patsss.
www.rizatisserand.nl

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.