www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Javier Guzman, Diederik Ebbinge, Toon Hermans, Herman van Veen

Javier Guzman gaat meedoen aan het nieuwe RTL5-programma BN’ers in therapie. Hierin gaan bekende Nederlanders individueel een aantal therapiesessies volgen waarin ze openhartige gesprekken voeren met een psychiater. BN’ers in therapie wordt vanaf 17 mei uitgezonden op RTL5.

Diederik Ebbinge gaat een bijrol vertolken in de film All You Need Is Love. Het verhaal zich af aan de vooravond van de kerstspecial van het gelijknamige tv-programma. All You Need Is Love wordt in december in de bioscoop verwacht.

Op de zijmuur van het Toon Hermans Huis in Sittard heeft kunstenaar Marcel van der Heyden een levensgrote muurschildering gemaakt: het werd een vrije bewerking van een oude tekening van Toon zelf.
www.toonhermanshuissittard.nl

Dit jaar is Herman van Veen het centrale thema in de Tuinen van Appeltern. Architecten en hoveniers ontwerpen ieder jaar nieuw festivaltuinen voor dit park en deze keer zijn ze aan de slag gegaan om een specifiek aspect uit Hermans leven en werk te vertalen naar een tuin. Op 2 juni worden deze tuinen geopend voor publiek en dit in het bijzijn van van Veen.
www.appeltern.nl

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...