nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

De Grote Improvisatieshow terug voor weeshuis in Kenia

De Grote Improvisatieshow met Tijl Beckand en Ruben van der Meer is terug voor een korte serie van vier shows in Breda, Eindhoven en Heerlen om de jaarlijkse ondersteuning aan het weeshuis in Kenia weer veilig te stellen.

De Grote Improvisatieshow komt terug!

Goed nieuws! Na een break van anderhalf jaar en een uitstapje met de Lama’s in de Ziggo Dome keren Ruben van der Meer en Tijl Beckand kort terug met de Grote Improvisatieshow. Heel kort, dat wel. Slechts vier shows. Waarom? Omdat de jaarlijkse ondersteuning aan het weeshuis in Kenia moet worden veilig gesteld en gewoon omdat het kan. Tickets voor Parktheater Eindhoven zijn vanaf vandaag verkrijgbaar! De verkoop voor Parkstad Limburg Theater Heerlen start op 15 mei en voor het Chassé Theater Breda op 17 mei.Voor meer info: www.degroteimprovisatieshow.nl

Geplaatst door De Grote Improvisatieshow op zaterdag 5 mei 2018

Van 10 t/m 13 oktober spelen ze in Breda, Heerlen en Eindhoven. De kaartverkoop voor Parktheater Eindhoven is vandaag begonnen, die van Heerlen en Breda start binnenkort.
speellijst

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.