www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames theatershow Lukas Lelie

Op 19 mei worden er in Cultuurcentrum De Herbakker in Eeklo (BE) opnames gemaakt van ‘Ik doe mijn best’, de eerste avondvullende voorstelling van Lukas Lelie. Er zijn nog kaarten beschikbaar.
www.eeklo.be

“Lukas Lelie stapte in 2012 voor het eerst op een podium om te vertellen dat hij één en ander niet begrijpt en niet kan. In plaats van het hem uit te leggen, werd er met hem gelachen. Dat leverde hem al snel drie comedyprijzen op (de Lunatic Comedy Award, de Culture Comedy Award en Humo’s Comedy Cup). Om te ontdekken wat het onderwerp van zijn eerste zaalshow moest zijn, trok Lukas zich terug in een slotklooster.

Na twee dagen vasten zag hij het licht: het moest over eten gaan. Want als er één constante is in Lukas zijn leven is het wel eten. Niet het culinair verhongeren na zeven gangen, maar véél. Ingrediënten! Fretten! Als kind al maakte Lukas er een sport van de verstopte koekjes in huis altijd te vinden. De enige sport waar hij ooit goed in was, trouwens. Voor de rest blinkt hij in niets uit. Tenzij in middelmatigheid. Maar hij doet zijn best.”

Categorie: DVD | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...