www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Viggo Waas, Kiki Schippers, De Rechtvaardige Rechters, Kamal Kharmach

Viggo Waas wordt mogelijk assistent-trainer bij voetbalclub De Dijk in Amsterdam onder leiding van Kees Oostermeijer. In 2015 werd hij al veldtrainer bij WV-HEDW waar hij ook met Oostermeijer werkt.
meer info

Ook deze zomer besteedt AVROTROS aandacht aan het theaterfestival Oeroel met het programma ‘OpiumOpOeroel’ van 18 tot en met 22 juni. Presentator Cornald Maas ontvangt o.a. Huub van der Lubbe, Brigitte Kaandorp, Luizenmoeders Ddiederik Ebbinge en Ilse Warringa. Daarnaast ook elke dag een lied van Kiki Schippers.

Op 9 mei vinden er weer opnames plaats van het satirische radioprogramma De Rechtvaardige Rechters in het Radiohuis in Gent. Panelleden zijn o.a. Kamal Khamach en Rob Vanoudenhoven. Toegang is gratis, reserveren is wel noodzakelijk.
www.radio2.be

Kamal Kharmach bouwt zijn donutimperium verder uit: deze zomer gaat er een nieuwe vestiging van zijn donutwinkel Donuttello in het centrum van Mechelen komen. Er zijn al vestigingen in Antwerpen, Beveren en St. Niklaas.

Categorie: Divers, Op de radio, Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.