nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Kees van Kooten

Eind deze maand verschijnt ‘Mankementjes’, het nieuwe boek van Kees van Kooten.

“De man van 99 ballen! Op zoek naar werk om op te nemen in de door de Volkskrant niet meer dan vanzelfsprekend met 99 ballen gewaardeerde uitgave Karrevrachten pennevruchten van uitgeverij De Harmonie – ”zijn eerste vijfenzeventigjaarlijkse balansopruiming” – vond Kees van Kooten nog een paar andere prachtige fragmenten die niet eerder in boekvorm verschenen, en in het Literaire Juweeltje Mankementjes werden opgenomen. Prof. dr. ir. P. Akkermans schreef op verzoek een voorwoord voor deze bijzondere uitgave met tien nieuwe teksten van de humorheld van velen. De titel, Man-kementjes, is natuurlijk een woordgrapje, dat spreekt.”

‘Mankementjes’ wordt uitgegeven door B For Books.

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...