www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Opnames ‘Houston we have a problem’

Komende zaterdag 12 Mei worden in Machine 3 Energiehuis in Dordrecht opnames gemaakt van de komische science fiction-voorstelling ‘Houston we have a problem’ met cabaretiers Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong (Schudden) & Ruud Smulders (Alpaca’s, De Blonde Jongens en Tim).

“Spektakel, verhaal, ontroering en een gezonde dosis humor in een waanzinnige show. Silvester Zwaneveld, Emiel de Jong en Ruud Smulders nemen je mee op reis tot ver buiten de dampkring. Je geraakt in een duizelingwekkende baan rond de aarde. Geef je over aan deze zwaartekrachtloze komedie en enjoy the ride.”

Er zijn nog kaarten beschikbaar.
meer info

tip: Robin

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.