nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Paul de Munnik, Lenette van Dongen, Willem Nijholt, Rajko en zijn broer

Paul de Munnik zal een van de gastzangers zijn bij de voorstelling ‘Woodstock: One Night of Peace and Music’, waarbij Frank Lammers de bezoekers meeneemt naar de heilige grond in Bethel, New York, voor een uniek eerbetoon met diverse artiesten. De voorstelling wordt tussen 11 mei en 16 juni 2019 gespeeld. Zodra bekend is in welke voorstellingen de Munnik zal zingen, wordt dit op zijn Facebookpagina vermeld.

Lenette van Dongen zal te zien zijn in het EO-programma De Kist, waarin ze over het leven en over de dood praat met presentator Kefah Allush. De uitzending is op 20 mei op NPO2.

Willem Nijholt is ambassadeur van stichting Bossa Nova geworden. Deze organisatie zet zich onder meer in voor de verspreiding van de populariteit van de Braziliaanse muzikale stroming. Een van hun eerste projecten is De Bossa van Jobim, een theatervoorstelling van de Nederlands-Braziliaanse theatermaker Marcella Wisbrun en dichter/tekstschrijver Jan Boerstoel die samen Nederlandse teksten hebben gemaakt op nummers van Antonio Carlos Jobim. De voorstelling is in seizoen 2019-2020 in de Nederlandse theaters te zien.

Deze zomer staan ‘Rajko en zijn broer’ (Rajko en Yuri Disseldorp) samen met Eddie B. Wahr op theaterfestival ‘De Parade’ met de voorstelling ‘KOOK’.

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...