nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Jeron Dewulf in interactief spel Het Complot

Jeron Dewulf gaat meewerken aan Het Complot, een interactief spel dat zich afspeelt op de Landcommanderij Alden Biesen in het Vlaamse Bilzen.

Hier kon je al deelnemen aan een avondattractie, Bilzen Mysteries, een multimediale tijdreis doorheen 800 jaar geschiedenis van de Duitse Orde. Maar vanaf 3 juli is ook een dagattractie, de interactieve twee uur durende speurtocht Het Complot. Het spel heeft twee levels, waardoor het door het hele gezin gespeeld kan worden.

Op de site van de Landcommanderij heeft zich een dramatische gebeurtenis afgespeeld. Het Belgian Bureau of Investigations – kortweg BBI – is belast met het onderzoek. Commissaris Angel en haar assistent, inspecteur Dewolf, roepen de hulp in van onze bezoekers. Door op de historische kasteelsite je wandeling aan te vatten, krijg je op een tablet aanwijzingen en spelopdrachten op twaalf plaatsen op het domein voorgeschoteld, die naar de dader leiden.

Commissaris Angel wordt gespeeld door actrice Joke Devynck (bekend van Flikken). Haar assistent, inspecteur Dewolf, is een rol van comedian en “Foute Vriend” Jeron Dewulf. De opnames, waarmee Dewulf en Devynck later virtueel tot leven komen, vinden de komende dagen plaats.

Meer info en tickets:
www.bilzenmysteries.be

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...