nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Brigitte Kaandorp

Een overzicht van de premières deze week, met: Brigitte Kaandorp

Brigitte Kaandorp met ‘Wereldtournee’
Premiere: Theater De Spiegel in Zwolle, 15 mei 2018.

Het is lente, de vogeltjes fluiten en Kaandorp wil naar buiten.

Met een live band van 8 topmuzikanten en 3 backing vocals, onder leiding van Bernd van den Bos, doet Brigitte Kaandorp dit voorjaar de vaderlandse en Vlaamse openluchttheaters aan – plus een paar concertzalen – met een zwoel zinderende zomershow.

Honderd procent nieuwe Nederlandse hits als ‘Er zijn weer blote benen buiten’, ‘Als ik jou zie krijg ik zin in de zomer’ en ‘Joh, wat heb je een rooie kop! (Heb je in de zon gezeten?)’ zullen voorbij komen. Maar ook zingt Brigitte natuurlijk haar inmiddels alom geliefde liedrepertoire.

Sinds jaar en dag bewijst de populaire entertainster zowel pratend als zingend iedere tent plat te kunnen spelen. Waar Brigitte komt is het feest! Het doel: een lach, een traan en ongegeneerd meezingen.

Nog te zien tot en met 22 juli 2018.
speellijst

foto: Merlijn Doomernik

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.