nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eigen sitcom voor Philippe Geubels

Philippe Geubels gaat een eigen sitcom krijgen – de voorlopige titel is “Geub”.

In deze fictiereeks krijgt Geubels een relationele tegenslag te verwerken wanneer zijn vrouw ervandoor gaat met een intellectuele, charismatische en 63-jarige Nederlander. Dat bezorgt Geubels een onaangenaam hoge dosis liefdesverdriet, waardoor ook zijn carrière als komiek in een dip raakt.

Geubels heeft al eerder geacteerd: hij had een rolletje als picollo in de K3-film “Dierenhotel” uit 2014.

De opnames voor “Geub” starten volgende maand. De reeks werd al eerder aangekondigd door de Vlaamse zender VIER, maar wordt toch niet door hen uitgezonden nu producent Woestijnvis niet meer exclusief voor VIER werkt – ze zal op op Eén en RTL te zien zijn, een juiste uitzenddatum is nog niet bekend.

Categorie: Op tv | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...