nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Pieter Derks, Jacques Vermeire, Veerle Malschaert

Pieter Derks, Thomas Verbogt en Frank Boeijen worden geportreteerd op het Nijmeegse prominentenwerk van de kunstenaar Sven Hoekstra. Het werk wordt volgend jaar pas onthuld, maar De Gelderlander deelde alvast een foto waarop Derks te zien is. De officieuze naam is ‘De Nijmeegse Nachtwacht’.

Jacques Vermeire gaat de rol van DDT hernemen voor de vierde, voorlopig nog titelloze, F.C. De Kampioenen film. De slotscene van de vorige film, “Kampioenen Forever”, leek het ideale einde van de succesvolle tv- en filmreeks, maar de makers hebben alsnog besloten om er een vervolg aan te breien. De film wordt eind 2019 in de bioscoop verwacht.

Veerle Malschaert is ambassadrice geworden van de campagne ‘Ontdek de natuur in ‘t Gents’, de zomercampagne van Natuurpunt. Doel van deze campagne is de kaap van de 10000 Gentse leden behalen en zo het draagvlak voor de Gentse natuur een meer dan behoorlijke boost geven.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...