www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Sjaak Bral, Simon Carmiggelt, De Rechtvaardige Rechters

Sjaak Bral werkt, samen met andere Haagse artiesten zoals DI-RECT, op 28 mei mee aan een benefietvoorstelling Dushi Next Step Benefiet Concert. Deze benefiet vindt plaats in het Zuiderstrandtheater in Den Haag en de opbrengst gaat naar Dushi Next Step, een opvanghuis voor Haagse jongvolwassenen.
www.zuiderstrandtheater.nl

Meer dan 30 jaar na de dood van Simon Carmiggelt eert acteur Helmert Woudenberg komend seizoen de columnist met het toneelstuk ‘Carmiggelt’. Woudenberg speelt hierin een aantal grappige en droefgeestige gebeurtenissen uit het leven van Carmiggelt, zeg maar humor met een melancholieke ondertoon.

Op 23 mei vinden er opnieuw opnames plaats van het satirische radioprogramma De Rechtvaardige Rechters in het Radiohuis in Gent. Panelleden zijn o.a. Guga Baul, William Boeva en Bert Kruismans. Toegang is gratis, reserveren is wel noodzakelijk.
www.radio2.be

Categorie: Divers, Op de radio | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...