nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Op tv: Els De Schepper, Ronald Goedemondt

Vanavond zendt de Vlaamse zender Eén een compilatie van de theatershow ‘Red Mij!’ van Els De Schepper uit.

“De Schepper is op sabbatical geweest. Ze ging een jaar op reis en dat bracht haar verder van huis en dichter bij zichzelf. Al die nieuwe indrukken en vragen bundelt ze in ‘Red Mij!’. Over gigolo’s, daten, trouwen, mammografie en de wens om gered te worden. Want wie red je eerst in je leven? Jezelf of de ander?”

‘Red Mij!’ wordt uitgezonden om 21.30 uur.

Zaterdag 19 mei zendt NPO1 “Geen sprake van” van Ronald Goedemondt uit.

“In zijn zesde soloprogramma neemt Goedemondt het publiek opnieuw mee in zijn hoogstpersoonlijke belevingswereld. Na de triomftocht van zijn laatste voorstelling De R van Ronald, kunt u weer rekenen op briljante grappen over de meest alledaagse situaties.”

‘Geen sprake van’ wordt uitgezonden om 20.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...