nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Philippe Geubels, Raf Walschaerts, Comedy-Dinnershow

Impressariaat Pretpraters zoekt publiek voor een proefopname van Philippe Geubels. Deze opname vindt plaats op 29 mei in Antwerpen centrum van 19u30 tot 22u00. Inschrijven kan via onderstaande link:
Proefopname Philippe Geubels

Raf Walschaerts speelt op 27 mei in de Gentse Minardschouwburg samen met Frans Van der Aa, Maaike Cafmeyer en Joris Hessels eenmalig de voorstelling benefietvoorstelling ‘De koning zonder schoenen’ KNT (kinderen niet toegelaten). Normaalgezien is dit een kindervoorstelling, maar deze avond is het enkel en alleen voor volwassenen, gespeeld door een unieke gelegenheidscast, waarbij Walschaerts de sexy prinses speelt. De opbrengst van deze voorstelling gaat naar ‘De Kazematten’, een plek waar kinderen en jongeren komen om theater te zien, te maken, om elkaar te ontmoeten, om te ontspannen en ontsnappen.
Meer info en tickets:
www.minard.be

Op 1 juni vindt er in de Avenue in Breda de Comedy-Dinnershow plaats, een avondvullend programma dat humor en een 4-gangen keuze-diner combineert. Host Jörgen Raymann ontvangt die avond Jeffrey Spalburg, Harry Glotzbach en Sidney Schmeltz.
Meer info:
www.de-avenue.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...
Mastodon