nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Comedy op Lowlands

Ook dit jaar heeft het festival Lowlands weer comedy in de programmering opgenomen. De volgende editie vindt plaats van 17 tot en met 19 augustus.

Vandaag werd het volledige comedy-programma bekend gemaakt. Volgende comedians zullen optreden: Arjen Lubach, Badum (voorheen Padoem Patsss), Comedytrain, Eva Crutzen, het satirische sketchprogramma Klikbeet live, Lebbis, Patrick Laureij, Stefano Keizers, Anne Neuteboom, Bas Birker, Berit Companjen, Daan van der Hoeven, Iwein Segers, Janneke de Bijl, Jens Dendoncker, Jochen Otten, Kasper van der Laan, Mark Waumans, Martijn Kardol, René van Meurs, Soundos el Ahmadi.

Meer info:
www.lowlands.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.