www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Youp van ’t Hek en Karin Bloemen in Verborgen Verleden

In het najaar start alweer het elfde seizoen van ‘Verborgen verleden’. Daarin gaan Bekende Nederlanders op zoek naar hun familiegeschiedenis. Het programma inspireert veel mensen en laat onbekende verhalen uit de vaderlandse geschiedenis zien.

In het nieuwe seizoen zijn verschillende mensen uit de cabaretwereld te gast: Youp van ’t Hek, Karin Bloemen en Kees Prins. Andere BN’ers die op zoek gaan naar hun familiegeschiedenis zijn Willie Wartaal, Georgina Verbaan en Astrid Kersseboom. In eerdere afleveringen waren onder meer Herman Finkers, Claudia de Breij, Jörgen Raymann, Arjen Lubach, Paulien Cornelisse en Richard Groenendijk te zien.

Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse Who do you think you are? De serie wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR.

Youp van ’t Hek zal te zien zijn in de eerste aflevering, die op 8 september om 20.25 uur op NPO 2 wordt uitgezonden.

Categorie: Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...