nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Voordekunst: Janneke Jager

Cabaretiere Janneke Jager heeft een crowdfunding-actie gestart voor het maken van een CD met de liedjes uit haar voorstelling ‘Femme Façade’.

“Die liedjes zijn al af, net als de voorstelling trouwens. Een avondvullende voorstelling met verhalen, een sprookje, een pianist, een gitarist, een cabaretière/vertelster én de 13 liedjes. Deze spelen we sinds januari door het hele land en na elke voorstelling vragen mensen aan ons: ‘Is er ook een cd?’ En dan moeten we telkens nee-zeggen…”

Hessel van der Kooij van Terschelling heeft zijn studio gratis beschikbaar gesteld. Maar de muzikanten moeten worden betaald, de technicus stuurt een factuur én iemand die de liedjes afmixt doet dit ook niet gratis. En dan drukken ze nog de boekjes voor in de cd-hoesjes.

Waar het op neer komt, kortom: er is € 5500,- nodig. Met nog 31 dagen is ze aardig op weg, maar is nog een flinke dot donaties nodig. En zoals gebruikelijk met leuke tegenprestaties als gesigneerde CD’s, kaartjes voor de voorstelling, een liedtekst/ode op maat, meezingen in het achtergrondkoor of een optreden op locatie.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.