nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kulturele Amateur Manifestatie zoekt vertolkers Toon Hermans liedjes voor TOON–project

Op 23 juni vindt er in de Theaterzaal van de Nieuwe Veste in Breda een auditiedag voor het TOON-project van de Kulturele Amateur Manifestatie (KAM) Breda plaats. De KAM is een jaarlijks, tweedaags evenement in het Chassé Theater waar bijna 3000 muzikanten/dansers optreden.

Dit jaar staat de KAM immers in het teken van de liedjes van Toon Hermans. Ze zijn daarom op zoek naar amateur zangers/zangeressen/zanggroepen uit Breda en omgeving die op zaterdag 15 september in het Chassé Theater liedjes van Toon willen zingen. De kandidaten zullen daarbij begeleid worden door oud-muzikanten van Toon Hermans.

Op de auditiedag kiest de jury een aantal zangers die mee zullen werken aan het TOON-project. Voor die avond stelt de jury ook een lijst samen met liedjes van Toon die zij toe zullen wijzen aan de deelnemers.

De jury bestaat uit Erik Vlasblom (voormalig toetsenist/pianist van Toon), Benny Ludemann (voormalig gitarist van Toon) alsook zijn voormalig manager, Herman van Hove.

Inschrijven kan tot 8 juni door een mailtje naar project@kambreda.nl o.v.v. naam, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, liedkeuze en keuze voor a capella, karaoke of begeleiding door een muzikant van de KAM.

Meer info:
www.facebook.com

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...