www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Said El Hassnaoui, Arjen Lubach, Zjef Vanuytsel

Comedian en organisator Said El Hassnaoui is afgelopen week benoemd tot gemeenteraadslid in Veenendaal namens de partij ProVeenendaal.

Arjen Lubach staat komend seizoen in de theaters met zijn voorstelling ‘Arjen Lubach LIVE’. Maar in de dagen rond kerst en oud en nieuw brengt hij in de Stadsschouwburg Amsterdam tien maal een exclusieve kerst- en eindejaarsvoorstelling, ‘Lubach Live op het Leidseplein’, een speciale feestdagenvariant van zijn reguliere voorstelling. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.
www.stadsschouwburgamsterdam.nl

De in 2015 overleden Vlaamse kleinkunstzanger Zjef Vanuytsel werd afgelopen zondag postuum tot ereburger benoemd in Huldenberg. Tijdens deze plechtigheid werd er ook een standbeeld van hem onthuld: het werd een bronzen standbeeld, dat Vanuytsel toont die meelift met de wolken. Het beeldhouwwerk is van de hand van Dany Tulkens en staat aan cultuurzaal Den Elzas.

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.