nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe podcast: In de putcast

‘In de putcast’ is een nieuwe podcast van Jeroen Coelen. Een depressie is rot. Maar met de juiste ingrediĆ«nten kan het hilarisch zijn. Daarom praten wij met bekende comedians en cabaretiers om de draak te steken.

In de eerste aflevering: Daan van der Hoeven is een nieuw opkomend talent in de cabaretwereld. Een goede rij met prijzen staan op zijn cabaret cv, waaronder de juryprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival 2017. De keerzijde van het verhaal is dat Daan kampt met een depressie. We hebben het over hoe hij in behandeling is gegaan, hoe hij er tegenwoordig beter mee kan omgaan en hoe het hem als cabaretier in de weg kan zitten.
www.indeputcast.nl

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.