www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Liesbeth List Hommage “La List”

Op 10 juni vindt in het Schaffelaartheater in Barneveld ‘Hommage La List’, een fandag én hommage aan Liesbeth List, plaats. De namiddag wordt georganiseerd door List’s dochter Elisah Baijens. Zij heeft zich in januari, na afloop van de musical Liesbeth, ontfermd over de artistieke nalatenschap van haar moeder.

Verschillende mensen die belangrijk waren in Liesbeths carrière en leven zullen aan de namiddag meewerken: tekstschrijver en componist Han Kooreneef komt zingen en praten over zijn band met List, haar vaste band speelt verschillende bekende List-nummers, archivaris Paul Pestman vertoont nog nooit eerder uitgebrachte beelden en foto’s uit haar carrière, biograaf Dave Boomkes leest voor uit de onlangs verschenen biografie ‘De dochter van de Vuurtorenwachter’. List zal na afloop het boek ook signeren. Kleinkunstkenner Daan Bartels zal een stukje door Amsterdam laten zien in foto’s en videobeelden en zal vertellen over Liesbeth List en haar leven in de hoofdstad.

De bovenverdieping van het theater en de foyer worden die dag ingericht als expositieruimte waar portretten, kunstwerken, gemaakt door b.v. Ramses Shaffy en Paul Citroen, kleding en prijzen zoals haar Edison Award, worden getoond.

Meer info:
www.liesbethlist.nl

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...