www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

‘Verklapt’ met o.a. Kamal Kharmach en Bert Gabriëls

De krant Gazet van Antwerpen en RTV/TV-PLUS organiseren deze zomer opnieuw ‘Verklapt’. Dit is een reeks boeiende zomervertellingen op iedere dinsdagavond in juli en augustus. ‘Verklapt’ vindt plaats op een mooie openluchtlocatie in telkens een andere gemeente in de provincie Antwerpen. Bij slecht weer wordt er wel een binnenlocatie voorzien.

Verschillende comedians werken hier aan mee en zullen zo’n avond voor hun rekening nemen. Zo kan je gaan kijken naar: Raf Coppens (3 juli, Prov. Groendomein De Averechten Heist-op-den-Berg), Kamal Kharmach (10 juli, Lam Godsberg Arendonk), Jeron Dewulf (17 juli, Stadspark Geel), Johan Petit (24 juli, Krankhoeve Bonheiden), Bert Kruismans (31 juli, Pastorij Groot-Vorst Laakdal), Nele Goossens (7 augustus, Park Fort Liezele Puurs), Nigel Williams, Johnny Trash en Wouten Monden aka De Rodeo’s (14 augustus, De Lilse Bergen Lille), Joost Van Hyfte (21 augustus, Amfitheater Putte) en Bert Gabriëls (28 augustus, VC De Mixx Herselt).

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen.

Meer info:
www.verklapt.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...