www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Guido Weijers, Adriaan Van Den Hoof, Wouter Deprez, Wannes Cappelle, Hugo Matthysen

De opbrengst van “Boekje waar je blij van wordt (niet voor azijnzeikers)”, het boek van Guido Weijers dat hij uitbracht n.a.v. zijn Masterclass Geluk, is dit jaar 11.250 euro. Dit bedrag gaat naar Alpe d’Huzes voor onderzoek tegen kanker. Het boek is trouwens nog steeds verkrijgbaar.

Vanaf 16 juli presenteert Adriaan Van Den Hoof een nieuw seizoen van Switch op de Vlaamse zender Eén. In deze quiz, die iedere werkdag om 20.40 uur wordt uitgezonden, nemen vijf kandidaten het gedurende vijf afleveringen tegen elkaar op. De kandidaat, die een fout antwoord geeft, switcht van plaats met de kandidaat die boven hem staat in de rangschikking. Na iedere ronde valt de laatste in de rangschikking af.

Van 25 juli tot en met 4 augustus vindt Theater aan Zee plaats, een tiendaags theater- en muziekfestival in de Belgische kuststad Oostende. Wouter Deprez komt op 31 juli langs: tijdens het programma Apéro Poëzie vertelt over de poëzie in zijn leven en nodigt hij dichters uit. Wannes Cappelle speelt met acteur Maarten Westra Hoekzema op verschillende dagen de tragikomedie “De Mooiste Tijd Van Ons Leven”.
Meer info:
www.theateraanzee.be

Hugo Matthysen gaat het scenario schrijven voor de nieuwe reeks van “Dag Sinterklaas”, waarin Vlaamse kinderen een antwoord krijgen op allerlei vragen rond de Sint, zoals waar woont Sinterklaas? Draagt hij zijn mijter ook in bad? En welke zijn zijn favoriete Sinterklaasliedjes? Matthysen schreef ook het scenario voor de eerste (originele) reeksen, die in 1992 en 1993 werden uitgezonden. De nieuwe reeks zal in het najaar van 2019 worden uitgezonden door Ketnet, de jongerenzender van de VRT.

Categorie: Divers | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...