nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Workshop ‘Verbeter je Comedyset – Summer Edition’

Op 22 juli organiseert het Comedyhuis de Workshop ‘Verbeter je Comedy set – Summer Edition’. Samen met een ervaren comedian van het Comedyhuis werkt de cursist een hele dag aan het verbeteren van zijn/haar stand-up comedy optreden.

Deze workshop is voor comedians, die op dit moment af en toe een open mic stand-up comedy spelen. Soms gaat het goed en soms minder. Je hebt al een reeks grappen geschreven maar je hebt het idee dat het beter kan. Je wilt graag je set sterker maken en nieuwe grappen leren uitwerken. Je wilt nieuwe technieken ontwikkelen om tot comedy-materiaal te komen. Als het antwoord op de vorige stellingen voornamelijk ja is, dan is deze workshop geschikt voor jou.

Comedian Jeroen Pater is de docent en hij neemt de cursist mee in het schrijf- en ontwikkel proces van de grap en de comedy-set. Tijdens deze workshop wordt er met de docent en de groep gewerkt aan een eigen set en verbeter je je eigen geschreven grappen.

Meer info of aanmelden via: info@comedyhuis.nl.
facebook.com

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...