nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Spijkers met Koppen viert 30 jarig bestaan in Carré

Spijkers met Koppen bestaat 30 jaar en dat vieren presentatoren Dolf Jansen en Felix Meurders groots op 7 oktober om 16:00 in Koninklijk Theater Carré.

Dolf: “Een radiomonument zijn is mooi, 30 jaar bestaan ook, maar mij gaat het erom de komende 20 jaar topradio blijven maken. Bij Spijkers met Koppen voel ik me elke week twee uur lang als Bruce Springsteen die tegen de brede rug van Felix the Big Man Meurders geleund mag staan.” Felix: “Spijkers is een genot om te maken. De energie die het programma uitstraalt knalt door de speakers heen. Op 7 oktober sta ik voor het eerst in mijn leven, samen met Dolf, als ceremoniemeester op het podium van Carré. Dat kan niet anders dan een groots feest worden.”

Met medewerking van o.a. cabaretiers Niels van der Laan en Jeroen Woe, columnisten Hans Sibbel en Merijn Scholten en artiesten Rowwen Hèze en Stef Bos. En daarnaast nog meer vrienden van het programma.

Bijwonen kan via:
www.spijkersmetkoppen30jaar.nl

Het radioprogramma Spijkers met Koppen is sinds 1988 iedere zaterdag te beluisteren bij BNNVARA op NPO Radio 2 vanuit café The Florin in Utrecht. In het programma schuiven politici, sporters en columnisten aan voor een goed gesprek, maar het kan ook gaan over kunst en cultuur, burenruzies of vreselijk uit hand gelopen hobby’s. En er zijn optredens van artiesten en cabaretiers.

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.