nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Herman van Veen, Philippe Geubels, Freek de Jonge, Paul de Munnik

Van 22 t.e.m. 24 juni vindt De Kunstbeurs van Noord-Brabant in Lithoijen plaats. Op deze beurs worden er een paar duizend kunstwerken geëxposeerd. Dit jaar zal er ook een collectie schilderijen van Herman van Veen tentoongesteld worden. De Kunstbeurs staat deze keer in het teken van de Stichting ‘Roses for children’, waarvan van Veen medeoprichter is. Van Veen zal daarom op 23 juni hier ook optreden.
www.kunstbeursvannoordbrabant.nl

Philippe Geubels is te zien in het tweede seizoen van het Eén-programma ‘De Columbus’. Daarin trekt presentator Wim Lybaert er elke week op uit met een bekende gast, op zoek naar het goeie leven onderweg. Het is een programma over onthaasten en genieten. Ze verplaatsen zich met een tot mobilhome omgebouwde bus: de Columbus. Het is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen wordt uitgezonden.

Freek de Jonge presenteert op 20 juni, Wereld Vluchtelingendag, de benefietavond ‘Lavinia & Friends for War Child’ in Paradiso Amsterdam. Verschillende artiesten, waaronder Paul de Munnik, treden die avond op. De opbrengst gaat naar War Child.
Meer info:
www.paradiso.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...