www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Premièretijd: Yentl en De Boer

Een overzicht van de premières deze week, met: Yentl en De Boer.

Yentl en De Boer met ‘Magie’
Premiere: De Kleine Komedie in Amsterdam, 16 juni 2018.

Wanneer maakt u nou echt iets bijzonders mee? Ja, toen u een baby was. Toen hing er zo’n knuffel boven uw bed, waar muziek uitkwam als u aan het touwtje trok. Dat was genoeg voor urenlange verwondering. Maar tegenwoordig, de dagen trekken als een monotone massa aan u voorbij. Laatst at iemand een appel met klokkenhuis en al op. Daar voelde u wel wat bij. Maar dat er echt iets uitzonderlijks gebeurt? Zo’n moment, dat alles samenkomt, de optelsom meer is dan de delen. U schenkt uzelf nog een glas rode wijn in, morst op het kleed en stoot uw elleboog. U wilt nou eindelijk wel iets meemaken. Iets, dat u even optilt boven het alledaagse. Noem het ‘Magie’.

Komend seizoen te zien in heel Nederland.
speellijst

foto: Thijs Meuwese en Daan Colijn

Categorie: Divers | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.